Sokkesalg 2020 til inntekt for ny rideskolehest

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 21. Okt 2020

Vi er i gang med sokkesalg igjen! Fjorårets sokkesalg bidro med en veldig fin sum til arbeidet med utebanen som nå er i gang. I år ønsker vi å selge sokker til inntekt for ny skolehest. 
Til forskjell fra i fjor bestiller vi sokkene etter at dere har solgt dem. Vi har startpakker for de som ønsker å vise frem sokkene de selger til eventuelle kjøpere. 
Vi selger hvite og svarte bambusa dress- og ankelsokker. Sokkene er av svært god kvalitet. Ankelsokkene har silikon på innsiden av hælen for å unngå at de sklir. Sokkene er onesize. Tilbakemeldingen er at disse passer alle. 
Priser: 
5 pakning med dressokker (hvit eller svart) - 200 kr 
7 pakning med ankelsokker (hvit eller svart) - 200 kr 
Skriv ned hvem du selger sokker til og send oversikt over antall solgte pakker til oss på mail saetregaarden@hotmail.com innen 1 November. Sokkene leveres ut etter denne datoen, og du leverer videre til dine kjøpere og tar betalt. Deretter betaler du inn på konto til oss. 
Hvert medlem får 1 gavekort på Hööks pr 20 pakning med sokker de selger. Hvis ikke-medlemmer også ønsker å selge er det selvfølgelig også helt greit.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.