Rideknappen 20. september

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 14. Sep 2020

Påmeldingsfrist fredag 18.09.2020.
Vi arrangerer rideknappen søndag 20. September klokken 11. Rideknappen er et bevis for gjennomførte og godkjente ferdighetsprøver innen riding, stell og kunnskap om hest. Rideknappene er delt inn i fem forskjellige grader, som representerer forskjellige nivåer hos rytterne. Oppfordrer også foreldre til å delta!
På lenken under kan du lese hva som kreves for å bestå de forskjellige rideknappene, og begynne å øve dersom du planlegger å ta dem! Du kan melde deg på til maks. to rideknapper grunnet tid og gjennomføring 😃
Kommenter under inlegget eller send mld til Ina på 41231968 dersom du ønsker å melde deg på, og skriv navn og hvilke rideknapp/ rideknapper du vil ta. Utdeling av hester skjer på selve dagen.
Pris per rideknapp: 150kr.
Det blir begrenset med plasser pga. koronatiltak. Viktig at alle er flinke å vaske hendene godt, og benytte seg av sprit som står på anlegget. Vi holder 1 meters avstand, også når vi holder på i stallen. Eventuelle tilskuere må skrive seg opp i boken som ligger i ridehallen, for eventuell senere smittesporing. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.