"Pimp your pony" søndag 25. oktober

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 21. Okt 2020

Bli med på "Pimp your pony"/stelledag Søndag 25 Oktober! 
Det blir introduksjon i stell av hest, og så konkurranse etterpå. Passer for alle nivåer 😃 
Oppmøte i stallen kl. 11.00 (ferdig ca. 13.30) 
Gratis for medlemmer. 
Si ifra i kommentarfeltet på Facebook eller på mail (saetregaarden@hotmail.com) hvis du blir med!
Sokkesalg 2020 til inntekt for ny rideskolehest

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 21. Okt 2020

Vi er i gang med sokkesalg igjen! Fjorårets sokkesalg bidro med en veldig fin sum til arbeidet med utebanen som nå er i gang. I år ønsker vi å selge sokker til inntekt for ny skolehest. 
Til forskjell fra i fjor bestiller vi sokkene etter at dere har solgt dem. Vi har startpakker for de som ønsker å vise frem sokkene de selger til eventuelle kjøpere. 
Vi selger hvite og svarte bambusa dress- og ankelsokker. Sokkene er av svært god kvalitet. Ankelsokkene har silikon på innsiden av hælen for å unngå at de sklir. Sokkene er onesize. Tilbakemeldingen er at disse passer alle. 
Priser: 
5 pakning med dressokker (hvit eller svart) - 200 kr 
7 pakning med ankelsokker (hvit eller svart) - 200 kr 
Skriv ned hvem du selger sokker til og send oversikt over antall solgte pakker til oss på mail saetregaarden@hotmail.com innen 1 November. Sokkene leveres ut etter denne datoen, og du leverer videre til dine kjøpere og tar betalt. Deretter betaler du inn på konto til oss. 
Hvert medlem får 1 gavekort på Hööks pr 20 pakning med sokker de selger. Hvis ikke-medlemmer også ønsker å selge er det selvfølgelig også helt greit.
Rideknappen 20. september

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 14. Sep 2020

Påmeldingsfrist fredag 18.09.2020.
Vi arrangerer rideknappen søndag 20. September klokken 11. Rideknappen er et bevis for gjennomførte og godkjente ferdighetsprøver innen riding, stell og kunnskap om hest. Rideknappene er delt inn i fem forskjellige grader, som representerer forskjellige nivåer hos rytterne. Oppfordrer også foreldre til å delta!
På lenken under kan du lese hva som kreves for å bestå de forskjellige rideknappene, og begynne å øve dersom du planlegger å ta dem! Du kan melde deg på til maks. to rideknapper grunnet tid og gjennomføring 😃
Kommenter under inlegget eller send mld til Ina på 41231968 dersom du ønsker å melde deg på, og skriv navn og hvilke rideknapp/ rideknapper du vil ta. Utdeling av hester skjer på selve dagen.
Pris per rideknapp: 150kr.
Det blir begrenset med plasser pga. koronatiltak. Viktig at alle er flinke å vaske hendene godt, og benytte seg av sprit som står på anlegget. Vi holder 1 meters avstand, også når vi holder på i stallen. Eventuelle tilskuere må skrive seg opp i boken som ligger i ridehallen, for eventuell senere smittesporing. 


Vi inviterer til medlemskveld Fredag 4 September

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 28. Aug 2020

Det blir spill og quiz, samt pizza og noe snacks.
Oppmøte kl. 18.30 i kaféen på Sætregården. 
Gratis for medlemmer, 50 kr for ikke-medlemmer. 
Påmelding i kommentarfeltet eller på mail (saetregaarden@hotmail.com) innen Torsdag 3 September kl. 15.
Vi inviterer til fellestur Søndag 30 August!

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 26. Aug 2020

Deltakere må kunne håndtere hest på egenhånd på turen, uten leier. Turen er gratis for medlemmer, men alle som låner skolehest må hjelpe til med stallarbeidet før vi rir ut. Påmelding i kommentarfeltet her, eller på e-post (saetregaarden@hotmail.com) innen Lørdag kl. 15. Vi fordeler hester når vi kommer i stallen, så ingen reservasjon av hester på e-post. 

Vi møter i stallen kl. 15.00, så gjør vi det som er av stallarbeid før vi rir ut på tur :) 

Vi er i gang igjen!

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 25. Aug 2020

Hei alle sammen
Vi håper alle har hatt en fin sommer, og at alle er klar for å ta fatt på hverdagen igjen. Ridekursene på Sætregården er i gang igjen, og vi har også hatt et styremøte og satt opp noen aktiviteter for høsten.

Aktiviteter fremover: 
30 August - Fellestur (må kunne ri uten leier) 
4 September - Medlemskveld 
20 September - Rideknapper

I tillegg vil det fortløpende komme datoer for: 
- Teorikurs med Amalie og Elisabeth
- Førstehjelpskurs 
- Muligens et fotokurs? 
- Treninger 
- Flere medlemskvelder 
Vi håper også at mange er klar for å ta i et tak på utebanen når det er tid for å få satt opp gjerdet. Mer informasjon om aktivitetene kommer 


Oppdatering fra styret

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 1. Jul 2020

Styret har gjennomført første styremøte etter årsmøtet. Vi har mange planer for klubben vår fremover, og mye er direkte knyttet opp til utbedring av anlegget vårt. Vi håper å komme i gang med utbedring av utebanen vår så snart som mulig. Denne vil være førsteprioritert! I tillegg har vi en del andre planer på lur. Noe av dette er samlet i en "to-do liste", se under:


Har du som medlem noe du kan bidra med her? Eller har du noen andre forslag? Savner du noe? Ikke nøl med å ta kontakt med en av oss i styret. Henvendelser og andre ønsker kan også sendes på mail til saetregaarden@hotmail.comSydenstemning på sprangstevne på Stord i helgen og sommerhilsen

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 28. Jun 2020

I dag hadde vi fem ekvipasjer til start på D-stevne i sprang hos Stord Hestesportslag. Mille var med på Henry i 60 cm for å miljøtrene litt, mens Nathalie & Vilja, Lisa & Lotta, og Helle og Rappen startet 60 og 70 cm. For Henry ble hinder nummer to litt for skummelt, og for Lise Lotta tok varmen litt overhånd. Vilja synes verden var skummel i 60 cm, men Nathalie loset henne godt gjennom i 70 cm. Helle og Rappen fikk to fine, feilfrie runder, og vi gratulerer Helle og Rappen med 2 plass i 70 cm! 🥳 Isabelle og Fenga startet i dag 80 og 90 cm, og fikk to fine runder med fire feil, til gode stilpoeng. 

Nå blir det en liten sommerferie fra stevner, så da benytter vi anledningen til å ønske alle våre medlemmer god sommer! 🌞
Foto: Morten LisethD-stevne i dressur på Stend

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 28. Jun 2020

I dag har vi hatt fire ekvipasjer til start på D-stevne i dressur på Stend. Det var Kari på Casper, Nathalie på Vilja, Isabelle på Fengaline og Helle på Rappen. Alle red fine program, og vi hadde en superfin dag i varmen 🌞

I morgen stiller Kari og Casper til start igjen. Neste helg går turen til Stord, for sprangstevne 😎Foto: Morten LisethInnkalling til årsmøte 2020 med saksliste

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 18. Feb 2020

Innkalling til Årsmøte i Sætregården Hestesportsklubb

Onsdag 25.mars 2020 kl. 19.30

I kafeen på Sætregården

Sakliste

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
3. Velge ordstyrer, referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
4. Behandle årsberetning.
5. Behandle regnskap i revidert stand.
6. Behandle forslag og saker.
7. Fastsette medlemskontingent for 2021
8. Vedta budsjett.

9. Foreta følgende valg: 

a) Leder og nestleder
b) styremedlemmer og varamedlemmer, også ungdomsrepresentanter
c) Revisor
d) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett 2020: - årsmøte i kretsen 24.03.
e) Valgkomité med 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte

 

Saker meldes styret på e-post innen 10.03.20

saetregaarden@hotmail.com

Årsmøtet er åpent for alle, men kun de med minst 1 mnd. medlemsskap og innbetlat kontingent for 2020 har stemmerett.

 

Vel møtt!Skolecupstevne i dressur hos Åsane Rideklubb 19.01.20

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 19. Jan 2020


I helgen har flere av våre medlemmer vært på stevne. 

På Lørdag var Kari og Casper på dressurstevne på Bergen Rideklubb. De startet LC:3, og red inn til en superfin prosent til tross for litt spent hest. 

I dag var det skolecup i dressur på Åsane Rideklubb, hvor vi hadde 8 ekvipasjer til start. Alle sammen leverte utrolig fine program og fantastisk innsats. Vi gratulerer Isabelle & Vilja med 1 plass i "kategori 1", Lisa H. & Lotta med 3 plass i "kategori 2" og Brage & Bris med 3 plass i "åpen klasse". 

Tusen takk til Morten Liseth for bilder fra dagens skolecupKontingenter 2020

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 8. Jan 2020

Hei alle medlemmer

 

Da er årets medlemskontingenter sendt ut. Vi ber om at dere følger linken i mailen som er mottatt og følger betalingsinstruksene der. På den måten er det lett og oversiktlig. 

 

Om du har vært tidlig ute og allerede betalt kontingenten din direkte inn på klubbens kontonummer, vennligst send en mail til saetregaarden@hotmail.comog si fra.

 

Kontingenten er samme som i fjor:

Enkeltmedlemskap: 500kr

Familiemedlemskap: 750kr

 

Har du spørsmål vedrørende kontingent eller medlemskap generelt? Ta kontakt på mail saetregaarden@hotmail.com, på klubbens Facebookside eller direkte til Amalie på tlf 47661311. Vi svarer så fort vi kan :)