Snart nytt år, med mange muligheter for nye aktiviteter

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 28. Des 2019

Foto: Svein-Jørgen Wiken


Vi ønsker å takke for et superfint 2019 sammen med verdens beste medlemmer. Vi har hatt mange koselige aktiviteter, og ikke minst kom vi på 16 plass av alle klubber i hele Norge i "Klubben i mitt hjerte". Vi håper alle har hatt en god jul, og at alle får en fin nyttårsfeiring.

Vi entrer snart 2020, og starter et nytt år med store muligheter for nye, spennende aktiviteter i klubben. Vi har derfor laget et spørreskjema vi håper dere vil ta dere tid til å svare på. Hvilke aktiviteter ønsker du deg i 2020? Klikk på linken under, så får du kanskje akkurat den aktiviteten du ønsker deg :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7YtACCC_d6kFu2zRGXD5THfNh0UJ5iRC9ZWDV5RfqWnuSMg/viewform?usp=sf_linkÅrets juleshow er gjennomført!

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 15. Des 2019

Dagens juleshow ble gjennomført med flotte innslag og kjempe flinke deltakere. Det ble vist ulike dressurprogram, lucia-tog, gymkhana, kjepphestkonkurranse og voltige. Og også i år tok nissen seg en tur innom. Litt action ble det også med et fall i voltigen, men det gikk fint med alle involverte.

Tusen takk til Morten Liseth for flotte bilder som vanlig!


Har vi lagt ut bilder av deg som du vil ha slettet? Send oss en mail eller melding på facebook, så fikser vi det :) 

Har du lyst til å være med i Lucia-toget på juleshowet?

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 13. Des 2019

Lucia-toget har blitt en tradisjon på juleshowet Sætregården holder hvert år, og vi håper at så mange som mulig har lyst å delta 😊 Juleshowet er 15 Desember. 

Dersom du har lyst å være med møt opp på øving lørdag den 14. Desember kl. 12 i ridehallen på Sætregården. Du trenger ikke å være medlem i klubben :D 

Klubben stiller med lys, hvis du har noe hvitt å gå med og eventuelt glitter er det helt supert! 🎅

Håper at så mange som mulig vil være med!Flott dag på skolecupstevne på Bergen Rideklubb

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 9. Des 2019


I går hadde vi 7 ryttere til start på sesongens andre skolecupstevne, som denne gang gikk i sprang. En veldig kjekk (men våt☔️) stevnedag, med flinke hester og ryttere  🏆

I kategori 3 og 2 hadde vi tre ryttere til start. Lisa H. på Lise Lotta, Mille på Robin, og Lisa V.E på Lise Lotta. Alle tre hadde feilfrie og fine runder, med gode stilpoeng. Lisa H. red en ekstra fin runde og tok med seg en tredjeplass hjem etter dagens stevne.

I kategori 1 hadde vi én ekvipasje til start, Isabelle og Vilja. De hadde virkelig dagen i dag, og slo til med en kanonfin runde til hele 74.5 stilpoeng, som holdt til en andreplass 🥈

I hesteklassen hadde vi én ekvipasje til start, Frida og Vilja. De gjennomførte en superfin runde til fine 70 stilpoeng, men plukket dessverre med seg en bom på veien og fikk 4 feil. Uansett veldig fin debut! 

I åpen klasse hadde vi to ekvipasjer til start, Helle og Brage på Bris. Til tross for flinke ryttere som gjorde en iherdig innsats har Bris mest lyst til å være dressurhest, og ville helst ikke være på sprangstevne i dag. Han nektet dessverre å gå over startstreken med begge rytterne. 

Takk for en flott dag alle sammen! Og tusen takk til vår flinke fotograf Morten Liseth

Lisa V.E og Lotta 
Isabelle og Vilja


Brage og Bris


Frida og Vilja


Helle og Bris


Mille og Robin


Lisa H. og Lotta Stevnehelg hos Bergen Rideklubb

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 11. Okt 2019

Lørdag red Mille og Robin inn til en fin 2 plass i 70 cm. 

Amalie Lohne hadde med seg Henry på lørdag, som ikke hadde så lyst til å være på sprangstevne denne helgen. Hun hadde også med seg Vilja begge dager, og fikk fine runder på henne i 80 cm. Lørdag ble det ett riv og en volte, noe som også gav tidsfeil og totalt 10 feil. Søndag ble det ett riv, og ett tidsfeil, totalt 5 feil. 

Malin og Polly startet 80 cm begge dager, med en flott feilfri runde lørdag. På søndag følte Polly seg ferdig på første hinder. 

Lisa og Lise Lotta startet 60 og 70 cm i dag, søndag, med en flott clear round i 60 cm. I 70 cm ble det ett riv, og dermed fire feil. Fantastisk fin D-stevne debut. 

Nora El Sayed Hansen rir fortsatt for Sætregården med sin flotte nye hest Ferdinand, og leverte flotte runder begge dager. På Lørdag ble det feilfrie runder i 80 og 90 cm. Søndag ble det dessverre en liten misforståelse på nest siste hinder i 95 cm, etter en fin runde. Må anses som en fin debut!

Flott ridning, og god stemning på stevne som alltid


Tusen takk til Morten Liseth for fine bilder.Vi inviterer til medlemskveld fredag 13. september!

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 7. Sep 2019


Vi inviterer til medlemskveld fredag 13 September. 

Tid: kl. 18.00
Sted: Kaféen på Sætregården
Pris: Gratis for medlemmer, 20 kr for ikke-medlemmer

Det blir visning av film, samt servering av pizza. Vi oppfordrer også til å ta med stevneklær hvis noen ønsker å kjøpe/selge/bytte. 

Foreldre er velkommen på dugnad ved utebanen mens barna/ungdommen er på filmkveld. 

Påmelding i kommentarfeltet på Facebook eller på mail til saetregaarden@hotmail.com senest Torsdag 12 August.Vi inviterer til sprangdag 14. september

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 5. Sep 2019

Her vil alle få mulighet til å prøve å ri gjennom en sprangbane som på et stevne, med både muntlig og skriftlig tilbakemelding fra feil og stildommer. Men: i motsetning til forrige sprangdag får dere denne dagen kun mulighet til å ri gjennom banen én gang.

Det blir sløyfe til alle deltakere, og diverse kåringer for hver klasse. Det blir ikke rangert premiering.

Vi oppfordrer til å ri med stevneklær, men dette er ikke et krav.

Pris: 100 kr pr klasse

Klasser:

Klasse 1 - 20 cm
Klasse 2 - 40 cm
Klasse 3 - 60 cm
Klasse 4 - 70 cm
Klasse 5 - 80 cm

Hør med din ridelærer hvilken klasse du bør melde deg på.

Send påmelding på mail til saetregaarden@hotmail.com.
Påmeldingsfrist: Tirsdag 10 September.

De som skal ri skolehester må skrive tre hesteønsker i rangert rekkefølge.

Lynet kan ikke velges. Honey kan kun velges i 20 cm, og Tøtto kun i 20 og 40 cm.

Sprangdagen er åpen for alle klubbens medlemmer. Det er også lov å stille med egen hest så lenge vaksiner er i orden.

Alle deltakere vil settes opp på dugnad. Skriv i påmelding om du helst ønsker dugnad fredag 13 September kl. 18, eller i løpet av sprangdagen på lørdagen.

Hold også av 28 September, da arrangerer vi programridning i dressur
Vil du være med i årets Skolecup?

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 1. Sep 2019

Skolecupen er en cup mellom rideskolene i Bergen hvor vi konkurrerer mot hverandre i sprang og dressur. Dette innebærer frakt av hestene til og fra andre staller, leie av hengere, ekstra treninger, og en del kostnader. Det er også et krav at foreldrene er med hele stevnedagen fra morgen til hestene er trygt tilbake på plass i stallen igjen.

Grønt kort er et krav.

Har du foreldrene dine med deg, og er interessert i å vite mer om skolecupen?

Send oss en mail til saetregaarden@hotmail.com innen 6 September.

Ved mange interesserte kommer vi til å ha prøveridning og gjennomføre et uttak, da det er begrenset med plasser. Alle interesserte må sende mail, også de som allerede har snakket om dette med Amalie eller Elisabeth.D-stevne i Lysefjorden 25. august 2019

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 27. Aug 2019

3 ekvipasjer kjørte fra tunet på Sætregården tidlig søndagsmorgen 25. august. Hester og utstyr var pusset, og spente ryttere var klar for dagens stevne. 

Mille og Robin startet to klasser, 60 cm og 70 cm - begge runder feilfrie og med gode stilpoeng. 

Malin og Polly gikk feilfri i 80 cm, og Amalie og Vilja hadde 4 feil i samme klasse. Begge ekvipasjer fikk gode stilpoeng, og en pekepinn på hva som må jobbes med til neste stevne.

Tusen takk for en fin dag! Solen skinte, heiagjengen var på plass og med god hjelp fra hesteeiere, sjåfører, hestepassere og fotografer ble dette en bra søndag. 

Foto: Morten Liseth

Foto: Morten Liseth

Foto: Morten Liseth

Foto: Morten LisethGodt nytt år - og ny ridebane?

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 22. Jan 2019

Styret i Sætregården Hestesportsklubb vil takke for året som har vært, og vi ser fram til det nye året sammen med alle dere!

Kommende aktiviteter i klubben vil blant annet være flere filmkvelder, flettekurs, førstehjelpskurs og stevner. Har du ønske eller forslag til aktiviteter, ikke nøl med å ta kontakt. Informasjon og påmelding om de kommende aktivitetene kommer etter hvert. Følg med på Facebooksiden vår for å holde dere oppdatert.

Vi vil i år som alle år arrangere 4 stevner - 2 i dressur og 2 i sprang. Datoer kommer!

I 2018 fikk vi på plass den fine tribunen vår og vi er så fornøyd! I år vil vi også ha fokus på å oppruste anlegget vårt. Denne gang har vi både utebanen og dommerboden i tankene. Dersom noen foreldre eller noen dere kjenner kan hjelpe oss med dette - på hvilken som helst måte, hadde vi blitt glad om dere tok kontakt med noen i styret.

Årsmøtet avholdes onsdag 20. mars i kafèen på Sætregården. Mer info kommer. Har du et ønske om å bidra? Ta kontakt med en fra styret, eller valgkomittèen - Liv Berentsen og Gry Sæterstøl.