Skolecup 2. desember

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 6. Des 2018


Søndag 2. desember hadde vi seks flotte ekvipasjer til start i Skolecupen på Bergen Rideklubb. Alle ryttere og hester gjorde en fantastisk innsats, og fikk gode resultater. 

Vi gratulerer Nora og Lise Lotta med 2 plass i sin klasse og Isabelle og Vilja med 4 plass i samme klasse. Mille på Robin og Nathalie på Vilja red samme klasse med veldig fine stilpoeng og runder. 

I klasse 70 cm hadde vi Brage og Frida på Rappen, som begge to red til veldig fine både stilpoeng og plasseringer. Frida måtte for andre gang ta den sure fjerdeplassen som akkurat ikke gir sløyfe. 

Vi gratulerer alle sammen, og ser frem til neste skolecupstevne som er 13 Januar på Bergen Rideklubb. Da rir vi dressur, og alle er velkommen til å komme og heie!


(Bilder tatt av Morten Liseth)
Skolecup 17. november

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 1. Des 2018

Lørdag 17. november var det duket for første skolecupstevne i dressur i Alvøen. Sætregården Hestesportsklubb stilte med 6 ekvipasjer. For noen av rytterne var dette første stevneerfaring utenom klubbstevne. Alle ryttere, hester, foreldre, sjåvører og andre hjelpere gjorde en fabelaktig jobb - både i forkant og under stevnet. Takk for at alle bidro til en fin stevnedag.

Ekvipasjene fra Sætregården:

Frida & Brage på Rappen
Isabelle & Nathalie på Vilja
Mille på Robin
Nora på Lise Lotta

Resultater fra dressurstevnet kan dere se her: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=14728


(Bilder tatt av Morten Liseth og Cathrin Eikenes)Juleavslutning

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 3. Nov 2018

Nå nærmer vi oss juletider, og planleggingen av årets juleshow er godt i gang. Men for å gjennomføre et like flott juleshow som alltid, trenger vi hjelp fra alle klubbens medlemmer, store som små! 🙂 Vi har mye interessant på programmet, så vi håper så mange som mulig har lyst til å være med å lage julestemning 9. desember. 

Ta kontakt med Anna Rock på Facebook, eller tlf: 40234768 dersom du vil være med å opptre på showet, vi trenger deltakere på Sankta Lucia-tog, dramatisering av juleevangeliet m.m, så det er mye kjekt en kan gjøre 🙂 Det jeg trenger er fullt navn og et telefonnummer, så tar jeg kontakt om når det blir øving. 🙂
Dette blir gøy!

PS: Dersom du heller foretrekker å delta som tilskuer på juleshowet, er det bare til å holde utkikk for påmelding som kommer snart
Distrikstevne dressur 1. september

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 2. Sep 2018

Takk til alle som bidro under gårsdagens stevne. Nok en kjekk stevnedag er gjennomført. Mange flinke ekvipasjer, store smil og en super heiagjeng!

Resultatlister finner dere her: https://online.equipe.com/no/competitions/26630

Den siste uken har også tre flinke karer stått på og bygget en splitter ny tribune! Denne ble også innviet under stevnet. Tusen takk til Sæterstøl Bygg AS ved Steinar og hans to gode hjelpere, Brage og Jonas.


 

Distrikt- og klubbstevne i dressur 1. September

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 14. Aug 2018

Vi inviterer til Distrikt- og klubbstevne i Dressur 1 September. Se link for stevneinvitasjon til begge. Klasse 6 - 9 er klasser på klubbstevnet, og åpen for alle klubbens medlemmer. Avklar med ridelærer hvilken klasse du kan starte. 

Startavgift: 150 kr. 

Påmelding: Alle klubbens medlemmer må melde seg på på e-post til saetregaarden@hotmail.com, og skrive opp hvilken klasse dere ønsker å starte og MINIMUM tre hesteønsker. 

Alle startende må stille på dugnad dagen før stevnet, og i løpet av stevnedagen. Det er mulig at dugnad dagen før kan byttes ut med dugnad tidligere i August, dette vil vi i så fall komme tilbake til fortløpende. 

http://www.horsepro.no/index.php… 
Klubbstevne i sprang lørdag 16.06.18

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 17. Jun 2018


Tusen takk for en fantastisk flott stevnedag! Mange flotte runder, og mye pen ridning. Desverre også en del knall og fall - håper det går bra med dere alle sammen. Tusen takk til den flinke dugnadsgjengen vi har i klubben vår, dere er fantastiske!

Resultatlister fra gårsdagens stevne finner dere her:  https://www.dropbox.com/…/Resultatliste-klubbstevne-sprang-…Stort oppmøte av mange ivrige tilskuere

Premieutdeling i klasse 60cm. Eirin Sletten Nordvik og Oppegaard`s Elden tok med seg 1. plassen

 

Resultater fra dagens stevne kan finnes her:

https://www.dropbox.com/…/Resultatliste-klubbstevne-sprang-…Rekrutteringsstevne i Alvøen 1. mai

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 4. Mai 2018

Tirsdag 1. mai deltok to av klubbens medlemmer på sprangstevne i Alvøen. Ekvipasjene Malin og Polly, og Nora og Vilja stile begge i klasse 60 cm - og begge ridde feilfritt! Vi gratulerer så mye med super innsats og god representasjon for klubben.

Foto: Morten Liseth

Foto: Morten Liseth
Klubbstevne i dressur lørdag 12. mai

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 26. Apr 2018

Vi ønsker velkommen til klubbstevne i dressur Lørdag 12 Mai. 

RLD1 finner du her: http://www.rytter.no/…/up…/2016/05/rld-1-ny-versjon-2017.pdf

LC:1 finner du her: http://www.rytter.no/wp-con…/uploads/2-lc-1-nryf-2017-18.pdf Merk at dette ikke er et ryttertestprogram, og at programmet ikke vil leses opp. 

Vi har denne gang delt opp LC-klassen i to: en klasse for dem under 16 år, og en klasse for dem over 16 år. Dette er for å gjøre konkurransen mer rettferdig. Programmet som ris er likevel det samme. 

LB finner du her: http://www.rytter.no/…/2…/12/80-innl-fei-a-children-2014.pdf

Se informasjon om påmelding i stevneinvitasjon, som du finner her:  https://www.dropbox.com/…/Stevneinvitasjon-klubbstevne-dres…

Har du noen spørsmål? Ta kontakt her på Facebook eller på mail saetregaarden@hotmail.com.
Påsketrening

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 24. Mar 2018

Mandag 26 Mars - Dressurtrening for Kamilla Strømsnes Pris - 250 kr 

Onsdag 28 Mars - Bomtrening for Trine Jonassen Pris - 200 kr 

Torsdag 29 Mars - Sprangtrening for Trine Jonassen Pris - 200 kr 

De som skal ri sprangtrening 29 mars oppfordres til også å ri bomtrening 28 Mars, det vil være en rød tråd mellom disse to treningene. 

Påmelding på Facebook.  Husk å avklare lån av skolehest med Liv før påmelding.Bestilling av klubbjakker

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 24. Mar 2018

Jakkene er i fargen mørk blå, klubbens logo broderes nede på ryggen, og det er mulig å få navnet sitt brodert på brystet. Jakkene tåler litt vann, og er i tillegg foret slik at man kan holde varmen🙂  De er normale i størrelsen. Men hvis du er usikker på hvilken størrelse du trenger kan du enten dra innom Horze og prøve eller prøve jakkene til skolecupgjengen.

Totalpris per jakke er ca 900 kr, men klubben betaler et mellomlegg slik at prisen per jakke blir 650 kr.

Det er også mulig å gå innom Horze og bestille jakkene selv, men da til full pris.

Skriv deg opp på lapp som henges opp i ridehallen, send oss en mail eller skriv i kommentarfeltet på Facebook for å bestille. Husk å skrive hvilket navn som eventuelt skal skrives på brystet, og størrelse. Bestilling er bindende! 

Frist for bestilling: 15 April 2018.

Demoartikkel!

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 5. Feb 2018

Dette er en demoartikkel fra idrettenonline :)

Når en skriver artikler vil disse legge seg inn på forfatterens blogg og vil kunne publiseres til alle sider som har en artikkelwidget. Når du velger forfatter bør du være klar over at om du velger å publisere som deg selv, vil artikkelen lagres på din profil.