Flott dag på skolecupstevne på Bergen Rideklubb

Postet av Sætregården Hestesportsklubb den 9. Des 2019


I går hadde vi 7 ryttere til start på sesongens andre skolecupstevne, som denne gang gikk i sprang. En veldig kjekk (men våt☔️) stevnedag, med flinke hester og ryttere  🏆

I kategori 3 og 2 hadde vi tre ryttere til start. Lisa H. på Lise Lotta, Mille på Robin, og Lisa V.E på Lise Lotta. Alle tre hadde feilfrie og fine runder, med gode stilpoeng. Lisa H. red en ekstra fin runde og tok med seg en tredjeplass hjem etter dagens stevne.

I kategori 1 hadde vi én ekvipasje til start, Isabelle og Vilja. De hadde virkelig dagen i dag, og slo til med en kanonfin runde til hele 74.5 stilpoeng, som holdt til en andreplass 🥈

I hesteklassen hadde vi én ekvipasje til start, Frida og Vilja. De gjennomførte en superfin runde til fine 70 stilpoeng, men plukket dessverre med seg en bom på veien og fikk 4 feil. Uansett veldig fin debut! 

I åpen klasse hadde vi to ekvipasjer til start, Helle og Brage på Bris. Til tross for flinke ryttere som gjorde en iherdig innsats har Bris mest lyst til å være dressurhest, og ville helst ikke være på sprangstevne i dag. Han nektet dessverre å gå over startstreken med begge rytterne. 

Takk for en flott dag alle sammen! Og tusen takk til vår flinke fotograf Morten Liseth

Lisa V.E og Lotta 
Isabelle og Vilja


Brage og Bris


Frida og Vilja


Helle og Bris


Mille og Robin


Lisa H. og Lotta 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.